You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1470640339699124937411.jpg
A világelső Goodyear Eagle F1 SuperSport gumiabroncs
A-vilagelso-Goodyear-Eagle-F1-SuperSport-gumiabroncs

A Goodyear új Eagle F1 SuperSport gumiabroncsa végzett az első helyen a TyreReviews világelső ultra-ultra nagyteljesítményű (UUHP) gumitesztjén. A vezető online gumitesztelő portál Texasban, a Continental Uvalde tesztpályáján, egy BMW M2-es autóval, 8 különböző márkájú abroncson; többek között Continental és Michelin gumikon végezte el UUHP tesztjét.

Bővebben
Új ABS-generáció a Continentalnál
Uj-ABS-generacio-a-Continentalnal

A Continental a biztonság, irányíthatóság és optimális fékteljesítmény elvárásai mentén fejlesztette ki a harmadik generációs ABS-t (ABS3), mely tudásának legjava abban rejlik, hogy az eltérő tapadású útfelületeken is megállja a helyét. A fejlesztés újabb lépést jelent a vállalat Vision Zero koncepciójában megfogalmazott célkitűzés felé, vagyis, hogy 2025-re csökkentse a halálos közúti balesetek számát.

Bővebben
Okos gumiabroncs a Bridgestonetól
Okos-gumiabroncs-a-Bridgestonetol

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, adatokat közlő abroncsokat terveznek, amelyeket felhasználva a gyártó tanácsokat és figyelmeztetéseket tud küldeni a jármű tulajdonosoknak. A gyártó legutóbbi kutatásai szerint úgy vélik, 2030-ra minden autóban lesz olyan okos technológia, amely adatokat közöl, 57 százalékuk lesz teljesen elektromos meghajtású, 22 százalékuk pedig önvezető funkcióval is rendelkezik majd.

Bővebben
Változásokat ígér a Pirelli a 2020-as F1 szezonra
Valtozasokat-iger-a-Pirelli-a-2020-as-F1-szezonra

A Pirelli az idei szezon előtt változtatott a Forma-1-es gumik szerkezetén, a tavaly néhány alkalommal már kipróbált, 0,4 milliméterrel vékonyabb futófelületű abroncsok érkeztek. Noha az olaszok azt ígérték, hogy az idei gumik működési tartománya szélesebb lesz, ez valójában szűkült, több csapatnak is komoly fejtörést okoznak az abroncsok.

Bővebben
Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Etömlőpont.hu

+36 30 505 8413